Кінофестиваль "Відкрита ніч"

Про фестиваль:
Фестиваль “Відкрита ніч” – хіба не найменший в світі: він триває лише одну коротку літню ніч. “Відкрита ніч” не є міжнародним, а фестивалем виключно національного короткометражного фільму. Програма складається з конкурсних та позаконкурсних фільмів, відібраних до показу згідно фестивального Регламенту.

Цьогорічний фестиваль відбудеться у ніч з 25 на 26 червня як завжди під відкритим небом, але, на жаль, не на традиційному оглядовому майданчику літописної гори Уздихальниці поряд із Замком Річарда, що на Андріївському узвозі. Обставини змусили тимчасово поміняти дислокацію і провести фестиваль у парку Мамаєва Слобода у Києві. Протягом ночі глядачі подивляться приблизно 20-25 короткометражних (а також фрагментів повнометражних) фільмів. Переважно це роботи молодих українських кінематографістів. Оголошення переможців – з першими променями сонця. Склад Журі буде оголошено додатково.

Про нове:
«Відкриту ніч. Дубль 15» присвячено пам’яті видатного українського кінорежисера та кінооператора Юрія Іллєнка. За традицією перших фестивалів, у яких Юрій Герасимович неодноразово брав участь як член журі, ми покажемо у рубриці «Ретроспектива» фрагменти з його найкращих фільмів. Журі цьогорічного фестивалю очолить відома українська актриса, дружина Юрія Іллєнка Людмила Єфіменко.

Цього року вперше показ фестивальної програми відбудеться одночасно з Києвом також ще у кількох містах України: Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Івано-Франківську та Чернівцях.
Приз Глядацьких симпатій буде визначено за сумою голосів усіх аудиторій.

Two Glasses Studio є одним з організаторів фестивалю в Чернівцях.

Зустріч у Чернівцях відбудеться за адресою: вул.Ломоносова 2, «Український Народний дім»
початок о 21:00
закінчення о 07:00

Чай та кава на вечорі безкоштовно!

Зустрічі:
www.facebook.com/event.php?eid=150885824984220

vkontakte.ru/event27831168

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте